Liverpool haalt achterstand op in Salzburg

Liverpool haalt achterstand op in Salzburg

Salzburg – Liverpool FC 2-2

Bij de koffie stond Liverpool twee doelpunten in het krijt. De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong na balverlies. Patson Daka mocht alleen op Alisson Becker afstuiven en liet de kans niet liggen. Op aangeven van Mergim Berischa scoorde Daka even later ook de 2-0. Liverpool had kansen via Mohamed Salah en Sadio Mané

Na de pauze bracht Jurgen Klopp enkele frisse benen in het veld en dat leverde resultaat op. Rhian Brewster scoorde twee keer waardoor de partij op een gelijkspel eindigde. Liverpool verloor wel Virgil Van Dijk aan een blessure. 

Liverpool: Alisson (62′ Adrian), Williams (62′ Hoever), Gomez (62′ Koumetio), Van Dijk (55′ Phillips), Robertson (62′ Tsimikas), Fabinho (45′ Milner), Wijnaldum (62′ Grujic), Keita (45′ Jones), Mane (62′ Elliott), Salah (62′ Brewster), Firmino (45′ Minamino).