Liverpool wint vlot van Stuttgart

Stuttgart – Liverpool FC 0-3

Liverpool FC heeft zijn eerste oefenmatch van het seizoen 2020-2021 vlot gewonnen van Stuttgart. De Duitse tweedeklasser was geen partij voor de Reds. Pas in de laatste twintig minuten konden de Duitsers een vuist maken, maar toen was de wedstrijd al gespeeld.

Bij de rust stond het 0-2 voor de Reds. De eerste was een binnentikker van Roberto Firmino na een knappe solo van Curtis Jones. Even later gaf Firmino de assist voor de goal van Naby Keita

Jurgen Klopp stuurde na rust elf verse spelers het veld op. De Reds creëerden al snel enkele kansen, maar het was twintig minuten wachten op een goal. Uiteindelijk mocht Rhian Brewster de 0-3 in doel leggen.

Liverpool eerste helft: Alisson, Williams, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Keita, Jones, Mane, Salah, Firmino.

Liverpool tweede helft: Adrian, Wijnaldum, Milner, Grujic, Minamino, Tsimikas, Brewster, Phillips, Hoever, Elliott, Van den Berg (69′ Koumetio).