Verschillende wedstrijden zullen gratis te zien zijn

Verschillende wedstrijden zullen gratis te zien zijn

Maar liefst 33 van de 92 resterende matchen in de Premier League, zullen gratis te bekijken zijn. Amazon en BBC hebben beiden recht op vier matchen, deze zullen uitgezonden worden zonder restricties. Sky zou ook 25 van zijn 64 wedstrijden gratis uitzenden. Voor de wedstrijden op BT Sport zal wel een abonnement nodig zijn.

Het is de eerste keer dat de BBC live wedstrijden uit de Premier League zal uitzenden. Het is al van 1988 gelden dat de Britse openbare omroep wedstrijden uit de hoogste afdeling heeft uitgezonden.

In het weekend van 19-21 juni zou de Merseyside Derby op het programma staan, deze zou ook gratis te volgen zijn op Sky. Ales Manchester City zijn inhaalmatch tegen Arsenal verliest, kan Liverpool dan tegen Everton de titel pakken.