Liverpool haalt achterstand op tegen Bournemouth

Liverpool FC – Bournmeouth 2-1

Liverpool FC is weer een stap dichter bij de titel na een felbevochten zege tegen Bournemouth.

Bournemouth kwam al vroeg op voorsprong na een controversiële goal. Callum Wilson scoorde op voorzet van Jefferson Lerma. Voorafgaand aan de goal leek Joe Gomez een duwfout te ondergaan. Bijna werd het zelfs 0-2 nadat Adrian zich half verkeek op een kopbal van Nathan Ake, maar de bal viel bovenop de deklat.

Liverpool begon meer druk te zetten op de bezoekers en creëerde kansen. Mohamed Salah scoorde de gelijkmaker en nog voor rust bezorgde Sadio Mané de Reds de verdiende voorsprong.

Na rust vielen er weinig kansen te noteren. Ryan Fraser was wel dicht bij de 2-2, maar James Milner kon de bal nog voor de lijn keren. Aan de overkant knalde Mané tegen de dwarsligger.

Liverpool: Adrian, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Milner, Fabinho, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain (84’ Lallana), Mane, Salah, Firmino (92’ Origi).