Na 44 duels dient Watford Liverpool eerste nederlaag toe

Na 44 duels dient Watford Liverpool eerste nederlaag toe

Watford – Liverpool FC

Na achttien overwinningen op rij en 44 matchen zonder nederlaag in de Premier League, heeft Watford een einde gemaakt aan de zegereeks van Liverpool FC. Watford kruipt dankzij de driepunter uit de degradatiezone. Voor Liverpool is het de eerste nederlaag in de Premier League dit seizoen en nog maar het tweede puntenverlies. Op 20 oktober speelde de Reds 1-1 gelijk op Old Trafford.  

Na een zwakke eerste helft, maakte Ismaila Sarr na rust het verschil met twee doelpunten en een assist. Negen minuten na de pauze tikte hij een lage voorzet in doel. Zes minuten later was hij opnieuw aan het feest na een knappe stifter over Alisson Becker. De Reds probeerden terug te vechten en invaller Adam Lallana trapte tegen de paal. 

In de 72ste minuut was de match helemaal gespeeld. Sarr onderschepte een terugspeelbal van Trent Alexander-Arnold en presenteerde Troy Deeney de 3-0. Sarr was nog dicht bij een hattrick toen hij opnieuw doorbrak, maar dit keer besloot hij net naast. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum (61′ Lallana), Oxlade-Chamberlain (65′ Origi), Mane, Salah, Firmino (79′ Minamino).