Prono: Liverpool speelt pas maandag tegen West Ham

Prono: Liverpool speelt pas maandag tegen West Ham

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – West Ham

maandag 24 februari om 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

Prono ingeven 

Liverpool verloor in Madrid, niemand had dit voelen aankomen. Lage scores voor de prono dus. TAA en Robertson gaven geen enkele assist, blijkbaar nooit als we die vraag in de prono zetten. Dat gaan we dus niet meer doen. Het verschil werd gemaakt door de gele kaarten, vooral gokken op Mané. Maeremans Danny en Tuyten Ian deden dit en winnen de speeldag met vijf op tien. 

In de stand blijft Bonte Benny op kop. De tweede periode wordt wel spannend, met twee koplopers: Bonte Magali en Mylle Bert. Met nog twee matchen in deze periode moeten de andere achtervolgers wel uit hun sloffen schieten als ze nog willen winnen. 

stand prono 

YNWA!