Shrewsbury versiert trip naar Anfield

Shrewsbury versiert trip naar Anfield

Shrewsbury Town – Liverpool FC 2-2

Shrewsbury Town mag begin februari een replay spelen op Anfield tegen Liverpool FC. De Reds speelden een goede eerste helft en liepen ook uit tot 2-0, maar de thuisploeg gaf niet op en kwam nog terug tot 2-2.

Curtis Jones scoorde in de vijftiende minuut de openingstreffer op aangeven van Pedro Chirrivella. Meteen na rust werkte Donald Love een voorzet van Neco Williams in zijn eigen doel. Liverpool leek af te stevenen op een relatief vlotte zege, maar invaller Jason Cummings dacht daar anders over. In de 65ste minuut zette hij een strafschop om en tien minuten later versloeg hij Adrian met een laag schot. 

Liverpool: Adrian, Williams, Matip (79′ Salah), Lovren, Larouci, Fabinho, Chirivella, Jones, Minamino (85′ Firmino), Elliott (71′ Oxlade-Chamberlain), Origi.