Liverpool zal replay spelen met jeugdploeg

Liverpool zal replay spelen met jeugdploeg

Liverpool FC moet begin februari een replay spelen tegen Shrewsbury Town in de vierde ronde van de FA Cup. Dat zal gebeuren met en jeugdig elftal onder leiding van Neil Critchley. De wedstrijd valt namelijk tijdens de winterpauze voor de eerste ploeg en Jurgen Klopp is van plan die te respecteren. “We zullen een winterpauze hebben en het zullen de jongeren zijn die spelen, dat heb ik de jongens een paar weken geleden al duidelijk gemaakt.”

Klopp: “De spelers hebben deze vakantie nodig. Ze hebben de rust nodig, mentaal en fysiek. We moeten respect hebben voor de spelers, voor hun gezondheid. Sommige internationals hebben nooit tijd voor hun familie. Ze zullen niet vrij zijn, maar schema’s meekrijgen. Ze zullen loopoefeningen moeten doen, en fitness. Ze moeten alleen niet naar Melwood komen.”

De winnaar van het duel moet het in de volgende ronde opnemen tegen Chelsea.