Prono: zondag FA Cup in Shrewsbury

Prono: zondag FA Cup in Shrewsbury

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Shrewsbury Town – Liverpool FC

zondag 26 januari om 18u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven 

 

Liverpool won moeizaam van Wolves. Met Dendoncker stond er één Belg aan de aftrap. Tot zover het goede nieuws voor de prono. Niemand had verwacht dat Henderson de eerste goal zou scoren en ook Jimenez en Firmino waren geen hoogvliegers. Toch verzamelde Vandenbouhede Miguel acht punten en daarmee wint hij de tweede speeldag op rij. 

Een opvallend aantal Flemish Reds vergaten hun prono deze week, maar in de top tien liet niemand een steek vallen. De meeste achtervolgers knabbelen een beetje aan de voorsprong van leider Bonte Benny. Ook de tweede periode wordt terug iets spannender. 

Stand prono

YNWA!