Prono: zondag komt scum naar Anfield

Prono: zondag komt scum naar Anfield

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Man Utd

zondag 19 januari om 17u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven 

 

Ondanks de nipte zege in Tottenham, toch lage scores voor de prono. Iedereen die 0-1 had opstaan, zat er namelijk helemaal naast wat betreft het aantal Engelsen aan de aftrap. Dit waren er acht: Gomez, Hendo, Ox, TAA, Winks, Rose, Dele en Tanganga. Gomez en Ox kregen als enigen geel, daarmee scoorde één iemand punten maar die had dan ook weer niet de juiste uitslag of het juiste aantal Engelsen. 

Hierdoor krijgen we vijf dagwinnaars met vijf op tien. Alle anderen zaten daar nipt onder. In de stand dus amper wijzigingen. Bonte Benny blijft een mooie voorsprong hebben. In periode twee blijft de koppositie voor Mylle Bert. 

stand prono 

YNWA!