Klopp mist zes spelers in topmatchen

Klopp mist zes spelers in topmatchen

Liverpool FC staat voor twee wedstrijden tegen ploegen die strijden voor Europees voetbal: Tottenham en Man Utd. Voor die duels kan Jurgen Klopp op zes A-kernspelers geen beroep doen. Nathaniel Clyne blijft nog geruime tijd buiten strijd, voor de anderen is er licht aan het einde van de tunnel, maar ze missen zeker de twee eerstvolgende partijen.

Het goede nieuws is dat Xherdan Shaqiri al enkele dagen alle groepstrainingen kan afwerken. Joel Matip traint af en toe mee met de groep, maar werkt nog vaak andere trainingen af. Fabinho en Dejan Lovren zouden volgende week terug aansluiten bij de groep.

Ook James Milner en Naby Keita raakten vorige week geblesseerd. Beiden hebben last van een spierblessure, de genezing hiervan is moeilijk in te schatten. Klopp wil er dan ook geen datum op plakken en wacht op een positief signaal van de medische dienst. Hij rekent alvast niet op het duo voor de matchen tegen Spurs en scum.