Prono: zaterdag “topper” in Tottenham

Prono: zaterdag “topper” in Tottenham

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Tottenham – Liverpool FC

zaterdag 11 januari om 18u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

 

Prono ingeven 

Met een dag vertraging dan toch de verbetering van de FA Cup tegen Everton. Bijna iedereen had een zege voor LFC verwacht, maar slechts een handvol Flemish Reds gokte op 1-0. Klopp verraste met veel Engelsen aan de aftrap, in totaal werden het er tien met de vier Evertonians erbij: Milner, Gomez, Lallana, Phillips, Jones, Elliott, Pickford, Holgate, Calvert-Lewin en Walcott. Er viel amper één gele kaart, voor Digne. 

Bonte Magali was de enige die op Digne gokte en wint de speeldag met acht op tien en doet zo een zaakje in de standen. Met zes punten doet ook leider Bonte Benny opnieuw een goede zaak, zijn voorsprong is opnieuw heel mooi. In de tweede periode blijft het spannend, maar leider Mylle Bert krijgt wel een beetje ademruimte.

stand prono 

 

YNWA!