Cercle huurt Christie-Davies, Millar keert terug naar LFC

Cercle huurt Christie-Davies, Millar keert terug naar LFC

Liverpool FC heeft er een drukke eerste week van de transferperiode op zitten. Naast twee inkomende transfers, Takumi Minamino en Joe Hardy, werd er ook al danig aan de uitleenbeurten gesleuteld. De club heeft vandaag opnieuw een speler teruggeroepen van een uitleenbeurt en een andere uitgeleend. 

Na Rhian Brewster en Herbie Kane, mag ook Isaac Christie-Davies elders ervaring gaan opdoen. De 20-jarige middenvelder zal tot het einde van het seizoen uitkomen voor Cercle Brugge, dat strijd tegen de degradatie in de Jupiler League. 

Liam Millar keert dan weer terug naar Melwood. De 20-jarige Canadees werd, net als vorig seizoen, uitgeleend aan het Schotse Kilmarnock. Vorig seizoen was dat een succes, dit seizoen scoorde hij amper één keer in 22 duels. Eerder haalde Liverpool ook al Nathaniel Phillips terug om het blessureleed achterin op te vangen.