Prono: donderdag topper in Leicester

Prono: donderdag topper in Leicester

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Leicester City – Liverpool FC

donderdag 26 december om 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Bonte Benny heeft tegen Flamengo nog eens getoond waarom hij de autoritaire leider is. Hij had als enige alles juist. Hij wist dat Liverpool met 1-0 zou winnen, dat er geen strafschoppen gemist zouden worden en dat Alexander-Arnold de jongste aan de aftrap zou zijn. De meeste deelnemers aan de prono hadden wel alles juist, behalve de 1-0. Opvallend veel regelmatige deelnemers vergaten hun prono deze week. Ze zien veel concurrenten acht punten uitlopen. In de tweede periode houdt Boeve Joty goed stand als koploper. 

> stand prono <

YNWA!