Invallers dienen PSG eerste nederlaag toe

Invallers dienen PSG eerste nederlaag toe

Liverpool U23 – PSG 3-2

De U23 van Liverpool FC heeft zijn eerste match in de Premier League Cup gewonnen na een latte ommekeer tegen PSG. Invallers Tom Hill en Yasser Larouci scoorden in de laatste vijf minuten zodat Liverpool op en over PSG ging. Liverpool was al vroeg op voorsprong gekomen via Jack Bearne, maar na een uur spelen stonden de Reds 2-1 in het krijt. LFC gaf niet op en in de slotfase konden ze de situatie nog keren. 

PSG heeft zijn drie duels in de Premier League Cup al gespeeld en staat met 4 op 9 eerste in de groep.  Liverpool moet het nog opnemen tegen Wolves en Bilbao, die beiden nog niet gewonnen hebben. Als de Reds één van deze twee duels winnen, zijn ze zeker van de eerste plaats in de groep. Twee keer gelijk spelen zou ook al volstaan. 

Liverpool U23: Winterbottom, Gallacher, Norris (Larouci, 66), Clayton, Boyes, Clarkson, Kane, Dixon-Bonner, Stewart (Bradley, 83), Cain (Hill, 66), Bearne.

 

Group E

Position
Club
Played
Won
Drawn
Lost
GF GA GD
Points
1 
Paris Saint-Germain U23
3 1 1 1 4 4 0 4
2 
Liverpool
1 1 0 0 3 2 1 3
3 
Wolverhampton Wanderers
2 0 2 0 2 2 0 2
4 
Athletic Club Bilbao U23
2 0 1 1 1 2 -1 1