Liverpool met twintig spelers naar Qatar

Liverpool met twintig spelers naar Qatar

Jurgen Klopp is met drie doelmannen en zeventien veldspelers vertrokken naar Qatar om er het WK voor clubs af te werken. Oorspronkelijk zaten er 23 spelers in de kern, maar Dejan Lovren (blessure), Harvey Elliott en Rhian Brewster vielen nog af. Georginio Wijnaldum liep tegen Watford een spierblessure op, maar zat wel op het vliegtuig naar Qatar.

Op woensdag 18 december speelt Liverpool de halve finale tegen het Mexicaanse Monterrey. Op zaterdag 21 december wordt dan gespeeld voor de verdeling van de medailles. 

Dinsdag speelt Liverpool de kwartfinale van de League Cup met de U23.

Club World Cup squad: Alisson, Van Dijk, Wijnaldum, Milner, Keita, Firmino, Mane, Salah, Gomez, Adrian, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Lonergan, Shaqiri, Robertson, Origi, Jones, Alexander-Arnold, Williams.