Wisselend succes in de bekercompetities

Wisselend succes in de bekercompetities

De U23 van Liverpool FC blijft ongeslagen in de Premier League Cup na een gelijkspel tegen Huddersfield. Een aantal sterkhouders ontbraken omdat ze met de A-ploeg meetrainen met het ook op de drukke decembermaand. Minder goed verliep het de U18, de jonge Reds moesten enkele toppers afstaan aan de U23 en vlogen uit de beker na een nederlaag tegen de Spurs.

Liverpool U23 – Huddersfield 1-1

Herbie Kane trapte al vroeg in de partij een vrije trap binnen, maar Huddersfield kwam na rust op gelijke hoogte. Voor Huddersfield is het al het derde gelijkspel in de bekercompetitie. Liverpool staat met zeven op negen eerste in groep F. 

Liverpool U23: Atherton, Walls, Clayton, Boyes, Gallacher, Chirivella, Kane, Dixon-Bonner (Corness), Christie-Davies, Longstaff, Varesanovic.

 

Liverpool U18 – Tottenham 2-4

Liverpool kwam al vroeg 0-2 achter, maar sloeg terug via Conor Bradley en Layton Stewart. In de slotfase trokken de Spurs het laken alsnog naar zich toe. 

Liverpool U18: Davies, Bradley, Hoever, Savage, Beck, Hill, Clarkson, Cain, Stewart (Balagizi), O’Rourke (Bearne), Norris.