U23 wint met heel jonge ploeg van Wigan

U23 wint met heel jonge ploeg van Wigan

Liverpool U23 – Wigan 3-2

De U23 van Liverpool FC heeft al één van de jongste selecties in de reeks, maar vanwege het drukke schema kregen nog enkele sterkhouders rust tegen Wigan. Toch wonnen de jonge Reds de bekermatch, de eerste in de groepsfase van de Premier League Cup. 

Elijah Dixon-Bonner mocht de kapiteinsband dragen en toonde zich een waardige vervanger van de afwezige Curtis Jones. De 18-jarige middenvelder scoorde in het openingskwartier al twee keer. Wigan sloeg nog terug, maar debutant Tom Hill maakte er nog voor rust 3-1 van. De 16-jarige Hill kende een sterk debuut voor de U23, ook Harvey Elliott speelde weer indrukwekkend. Na de pauze moest Caoimhin Kelleher meermaals zijn kunsten tonen om de zege veilig te stellen. Liverpool haalde het uiteindelijk met 3-2.

Liverpool U23: Kelleher, Williams, Hoever, Clayton, Gallacher, Kane, Dixon-Bonner, Longstaff (Boyes, 88), Hill, Elliott, Larouci.