Jones en O’Rourke scoren twee keer voor hun ploeg

Jones en O’Rourke scoren twee keer voor hun ploeg

Arsenal – Liverpool U23  2-2

Curtis Jones heeft twee keer gescoord voor de U23 van Liverpool FC tegen Arsenal, maar de Gunners haalden de achterstand nog op. Het is het vierde gelijkspel op rij voor Liverpool U23. Hierdoor blijven de jonge Reds na een gemiste start onderaan bengelen in de stand, enkel Manchester City telt minder punten. LFC heeft ondertussen wel gelijk gespeeld tegen Arsenal en Derby, twee ploegen die bovenaan meedraaien. 

Liverpool U23: Winterbottom, Williams, Gallacher, Hoever, Van den Berg, Lewis (Larouci, 52), Longstaff, Dixon-Bonner, Brewster (Elliott, 77), Kane (Clayton, 90), Jones.

 

Swansea – Liverpool U18  2-3

De U18 van Liverpool FC heeft op het nippertje zijn openingsmatch voor de Premier League Cup gewonnen. De jonge Reds kwamen 2-0 achter, maar in de laatste twintig minuten keerden ze de rollen om. Fidel O’Rourke scoorde de aansluitingstreffer, waarna invaller Owen Beck voor de gelijkmaker zorgde. Vlak voor tijd trof kapitein O’Rourke opnieuw raak. 

Liverpool U18: Ojrzynski, Walls, Norris, Savage, Koumetio, Clarkson, Hill (Morton, 55), Cain, Stewart, O’Rourke, Brookwell (Beck, 75).