Wilson en Woodburn scoren punten

Wilson en Woodburn scoren punten

Harry Wilson heeft afgelopen weekend opnieuw de weg naar doel gevonden voor Bournemouth, tegen Southampton scoorde hij al zijn derde van het seizoen. Na 63 minuten werd hij gewisseld. Ook Ben Woodburn beleefde een uitstekende wedstrijd, met twee assists in de League One. Oxford won met 6-0 van Lincoln City. 

In the Championship ging Ovie Ejaria met Reading 2-1 onderuit tegen Blackburn. Kamil Grabara kreeg er dan weer vier om de oren, Huddersfield verloor 4-2 van West Brom. Marko Grujic won met Hertha Berlijn 2-1 tegen Paderborn. 

In Schotland verloor Liam Millar met Kilmarnocj met 3-1 van Celtic. Millar mocht 72 minuten meespelen. Sheyi Ojo heeft een betere week achter de rug. Rangers won met 4-0 van St. Johnstone. Donderdag scoorde Ojo de enige goal in de duel in de Europa League tegen Feyenoord. 

Voor Loris Karius was de Europa League minder leuk, hij blunderde serieus en moest vier doelpunten slikken tegen Slovan Bratislava. Tegen Istanbul BB speelde Besiktas wel 1-1 gelijk.