Wilson en Grujic scoren voor hun teams

Wilson en Grujic scoren voor hun teams

Liverpool FC heeft momenteel twaalf spelers uitgeleend. Voor een aantal van hen was het een succesvol weekend. Zo scoorde Harry Wilson met een knap afstandsschot voor Bournemouth tegen Aston Villa. Voor Wilson was het zijn debuut in de Premier League. Bournemouth won de match met 2-1. Ook Marko Grujic scoorde dit weekend. Hij speelde met Hertha Berlijn 2-2 gelijk tegen topclub Bayern Munchen. 

Nathaniel Phillips mocht bij Stuttgart na rust invallen. Zijn ploeg won met 2-1 van St Pauli. Tawio Awoniyi mocht bij Mainz slechts een paar minuten meespelen. Donderdag pikte Sheyi Ojo zijn doelpunt mee bij Glasgow Rangers. De Schotten versloegen het Deense FC Mitjylland in de Europa League. Liam Millar leverde een assist bij Kilmarnock in de gewonnen bekermatch tegen Hamilton. 

In the Championship mocht Ovie Ejaria 85 minuten meespelen bij Reading. Er werd met 3-0 gewonnen van Cardiff. Kamil Grabara (Huddersfield) en Ben Woodburn (Oxford) verloren hun wedstrijden. Rhys Williams won 1-0 met Kidderminster. 

Allan Rodrigues de Sousa verloor met Fluminense met 1-0 van Alagoano, maar er was wel goed nieuws voor de jong Braziliaan. Hij werd namelijk opgeroepen voor de Braziliaanse Olympische selectie. 

Loris Karius kwam niet in actie voor Besiktas. Hij heeft pas de trainingen hervat na een spierblessure.