Klopp maakt zich zorgen over Adrian

Klopp maakt zich zorgen over Adrian

Jurgen Klopp zal op het laatste moment pas beslissen wie tegen Southampton in de goal staat. Alisson Becker is nog minstens een maand buiten strijd en nu is ook Adrian twijfelachtig. Tijdens het vieren van de Europese Supercup was een supporter het veld opgelopen en die schoof uit waardoor de enkel van Adrian werd geraakt. Deze is opgezwollen. Pas zaterdag zal Klopp weten op de Spaanse veteraan kan spelen.

Indien niet, dan komen Andy Lonergan en Caoimhin Kelleher in beeld. Lonergan traint al enkele maanden mee bij LFC, maar zou in principe enkel in grootste nood gebruikt worden. Kelleher keerde pas terug uit blessure en traint sinds deze week terug op volle kracht. Klopp gelooft sterk in het talent van Kelleher, maar zal pas op het laatste moment beslissen wie in doel zal staan.