Agressief Sevilla blesseert twee Reds in oefenmatch

Agressief Sevilla blesseert twee Reds in oefenmatch

Sevilla – Liverpool FC 2-1

Liverpool FC heeft een oefenwedstrijd tegen Sevilla nipt verloren, maar vooral veel geleerd van een agressieve tegenstander. Voor rust raakte Harry Wilson geblesseerd, maar hij zou snel weer kunnen meespelen. Een kwartier voor tijd werd Yasser Larouci het slachtoffer van een aanslag van Joris Gnagnon. Die kreeg een oververdiende rode kaart. Het is nog wachten op de ernst van de blessure van Larouci. Net voor rust scoorde Divock Origi de enige goal voor LFC. 

Liverpool 1e helft: Lonergan, Alexander-Arnold, Phillips, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Woodburn, Wilson, Origi.

Liverpool 2e helft: Mignolet, Hoever, Gomez, Lovren, Larouci (Duncan), Fabinho, Milner, Lewis, Jones, Kent, Brewster.