Grujic blijft in Duitsland, Karius in Turkije

Grujic blijft in Duitsland, Karius in Turkije

Hertha Berlijn heeft een akkoord bereikt met Liverpool FC om Marko Grujic een extra seizoen te huren. De Servische middenvelder speelde het afgelopen seizoen uitstekend in de Bundesliga en mag nu een extra jaar ervaring opdoen bij de Duitsers. Grujic is sinds 2016 aangesloten bij LFC, toen kwam hij over van Rode Ster Belgrado. Hij speelde veertien keer voor de Reds en werd ook al uitgeleend aan Cardiff City. 

Ondertussen raakte ook bekend dat Loris Karius nog een jaar uitgeleend wordt aan het Turkse Besiktas, zoals voorzien. Hierdoor zal Alisson Becker vanaf nu het nummer één dragen. Ook Alex Oxlade-Chamberlain krijgt een nieuw rugnummer, hij erft nummer vijftien van de afscheidnemende Daniel Sturridge