Met 26 Reds op kamp in Marbella

Met 26 Reds op kamp in Marbella

Jurgen Klopp neemt 26 spelers mee op trainingskamp in Marbella. De Reds zullen de komende zes dagen de finale van de Champions League tegen Tottenham op Spaanse bodem voorbereiden. Naast de geblesseerde Naby Keita, maken ook enkele youngsters deel uit van de groep. 

Liverpool FC mag 23 spelers selecteren voor de finale van de Champions League. Er mogen maar liefst twaalf reservespelers op de bank zitten. Dat betekent dat er nog drie spelers moeten afvallen. 

Training camp squad: Alexander-Arnold, Alisson, Brewster, Fabinho, Firmino, Gomez, Henderson, Jones, Keita, Kelleher, Lallana, Lovren, Mane, Matip, Mignolet, Milner, Moreno, Origi, Oxlade-Chamberlain, Robertson, Salah, Shaqiri, Sturridge, Van Dijk, Wijnaldum, Woodburn.