Prono: twee weken tijd voor Tottenham

Prono: twee weken tijd voor Tottenham

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Tottenham

zondag 31 maart, 17u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Iedereen had verwacht dat Liverpool zou winnen van Fulham, maar 1-2 was toch nipter dan de meesten hadden voorspeld. Het was voor bijna iedereen ook een verrassing dat er geen enkele Belg aan de aftrap stond. Origi, Mignolet en Odoi zaten op de bank. Sessegnon was de eerste invaller, dan kwamen Origi en Milner gelijktijdig, daarna volgden nog Kebano, Christie en Sturridge. Dit alles zorgde opnieuw voor grote verschillen. De Cauwer Mario deed het super met 8/10.

Met 5/10 zat leider Bonte Magali opnieuw boven het gemiddelde, ze loopt dus opnieuw verder weg van de uitdagers. In de tweede periode grijpt Maeremans Kenny de macht, maar daar staan nog een hoop Flemish Reds te trappelen om hem naar de kroon te steken. 

 > stand prono <

YNWA!