Twee treffers voor Firmino en Mane tegen Burnley

Twee treffers voor Firmino en Mane tegen Burnley

Liverpool – Burnley 4-2

Liverpool FC blijft in het spoor van leider Manchester City na een zege tegen Burnley. De bezoekers waren al vroeg op voorsprong gekomen, maar de thuisploeg keerde de situatie om.

In de zesde minuut waaide een hoekschop van Ashley Westwood rechtstreeks in doel. Maar nog voor rust had Liverpool een voorsprong in handen. Roberto Firmino tikte een voorzet van Mohamed Salah in doel en even later was Sadio Mane bij de pinken om er 2-1 van te maken.

Na rust ging Liverpool op zoek naar een derde treffer en die viel ook in de 67ste minuut. Firmino was opnieuw de afwerker van dienst. De Reds bleven de betere ploeg, maar in blessuretijd bracht invaller Johan Gudmundsson even terug spanning met de 3-2.  Maar Mane stelde de zege veilig op aangeven van Daniel Sturridge, die pas enkele minuten op het veld stond.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Lallana, Mane, Salah, Firmino.