Liverpool scoort niet tegen Bayern

Liverpool scoort niet tegen Bayern

Liverpool LFC – Bayern Munchen 0-0

De beslissing zal volgende maand in Munchen moeten vallen na een scoreloos gelijkspel op Anfield. Bayern gaf weinig ruimte om te voetballen en was blij met de 0-0. Liverpool had wel enkele kansen, maar kon die niet verzilveren. Sadio Mané werkte twee keer slecht af, terwijl Joel Matip de grootste kans naast trapte. Even voordien had de lange verdediger de bal bijna in eigen doel getrapt, maar Alisson Becker stond op de juiste plaats. 

Na rust zakte Bayern nog dieper in en begonnen de bezoekers hoe langer hoe meer tijd te rekken. Mané was nog eens gevaarlijk met een kopbal en Matip kon nog eens uithalen, maar dat liep helemaal mis. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson, Wijnaldum, Henderson, Keita (Milner), Mane, Salah, Firmino (Origi).