Brewster en Oxlade-Chamberlain trainen mee in Marbella

Brewster en Oxlade-Chamberlain trainen mee in Marbella

Rhian Brewster en Alex Oxlade-Chamberlain staan een stap dichter bij een terugkeer bij Liverpool FC. Het duo trainde voor het eerst in maanden opnieuw mee met de groep. De Reds trainen vier dagen in het Spaanse Marbella om de match tegen Bayern Munchen en de rest van het seizoen voor te bereiden. Ook Trent Alexander-Arnold traint terug pijnvrij mee. 

James Milner en Georginio Wijnaldum trainden apart omwille van ziektes. Fabinho heeft dan weer een spierblessure, maar dat zou nog deze week van de baan zijn. Ben Woodburn, Nathaniel Phillips en Xherdan Shaqiri trainden apart. 

Dejan Lovren en Joe Gomez zijn er niet bij in Marbella. Het defensieve duo werkt op Melwood verder aan de rehabilitatie. Lovren zou misschien wel speelklaar geraken voor Munchen.