Klopp, Van Dijck en Salah vallen in de prijzen

Klopp, Van Dijck en Salah vallen in de prijzen

Jurgen Klopp is uitgeroepen tot Manager van de Maand in de Premier League, terwijl Virgil Van Dijck met de prijs van Speler van de Maand aan de haal ging. Liverpool FC won al zijn wedstrijden in december en klom naar de leiding in de Premier League. Van Dijck speelde alle wedstrijden mee. De Reds scoorden 22 keer en slikten slechts drie tegengoals. 

De supporters van Liverpool FC kozen dan weer voor Mohamed Salah als speler van de maand. Salah scoorde zeven keer in acht matchen in december, waaronder een hattrick tegen Bournemouth en de enige treffer tegen Napoli in de Champions League. 

 

Standard Chartered Player of the Month winners 2018-19

August: Virgil van Dijk
September: Daniel Sturridge
October: Mohamed Salah
November: Trent Alexander-Arnold
December: Mohamed Salah