Enkele spelers verlaten de goed gevulde ziekenboeg

Enkele spelers verlaten de goed gevulde ziekenboeg

Jurgen Klopp kon vandaag goed nieuws melden uit de ziekenboeg. Joel Matip en Jordan Henderson hebben de groepstrainingen hervat. Adam Lallana en Dejan Lovren zijn nog buiten strijd. Voor Joe Gomez wacht nog een lange revalidatie na zijn beenbreuk.

Op Nathaniel Phillips zal Klopp dit seizoen niet meer moeten rekenen. De centrale verdediger sukkelde al een tijdje met zijn enkel en is geopereerd. Hij zal pas in maart of april de trainingen hervatten. 

Voor Rhian Brewster is er licht aan het einde van de tunnel. Na bijna een jaar in de lappenmand heeft hij eindelijk de trainingen met bal hervat. Net als Alex Oxlade-Chamberlain werkt hij hard aan zijn revalidatie. 

Klopp liet verder aan de pers weten dat Rafael Camacho zeker niet mag vertrekken deze transferperiode.