Klopp roteert en gunt Mignolet speeltijd

Klopp roteert en gunt Mignolet speeltijd

Jurgen Klopp zal tegen Wolves roteren en een aantal spelers rust gunnen na een drukke periode. Hij liet zelfs de optie open dat enkele jongeren in de kern zullen zitten voor de match in de FA Cup. De Duitser bevestigde ook dat Simon Mignolet in doel zal staan. Klopp is heel tevreden met het niveau dat de Belg haalt, alsook met zijn attitude. Volgens Klopp traint zijn hele kern op hoog niveau. Naast Mignolet zal ook Alberto Moreno zeker aan de aftrap verschijnen. Klopp liet ook verstaan dat hij tevreden is van de progressie van Ki-Jana Hoever, Curtis Jones en Rafael Camacho

Joe Gomez en Joel Matip zullen er zeker niet bij zijn in Wolves. Beiden revalideren nog van hun blessures. Matip doet wel al fysieke trainingen.