Rode lantaarn Swansea pakt punt tegen U23 LFC

Rode lantaarn Swansea pakt punt tegen U23 LFC

Liverpool FC U23 – Swansea 1-1

Na drie zeges op rij, heeft de U23 van nog eens puntenverlies geleden. Tegen rode lantaarn Swansea leken de jonge Reds met het kleinste verschil te zullen winnen, maar in de slotfase liep het nog fout. 

Liverpool speelde dominant, maar het duurde een dik uur voor het op voorsprong kwam. Het doelpunt van Pedro Chirivella leek voldoende voor de zege tegen Swansea, tot een waanzinnige blessuretijd. Swansea kam in de 92ste minuut terug op gelijke hoogte. Toch had LFC de match in de 97ste minuut nog kunnen winnen, maar doelman Steven Benda redde de strafschop van Chirivella. Liverpool blijft zevende, op zes punten van leider Everton. 

Liverpool U23: Kelleher, N. Williams, Juanma, Masterson, Johnston, Coyle (Ritaccio, 89), Jones (McAuley, 61), Chirivella, Millar, Christie-Davies, Lewis.