U23 pakt tweede punt in bekertornooi

U23 pakt tweede punt in bekertornooi

Liverpool U23 – Burnley 1-1

De U23 van Liverpool FC heeft zijn tweede punt gepakt in de Premier League Cup, maar er zat meer in tegen groepsleider Burnley. De jonge Reds speelden sterk en kwamen verdiend op voorsprong via Rafael Camacho, maar tien minuten voor tijd viel de gelijkmaker. Met twee op negen staat Liverpool vijf punten achter leider Bournemouth. 

Woensdag speelt de U23 tegen Hertha Berlijn in de Premier League International Cup. Beide ploegen verloren hun eerste match, LFC zelfs met 7-0 van Villarreal. Ze hebben dus nog iets goed te maken in deze bekercompetitie. 

Liverpool U23: Grabara, N. Williams, Juanma, Masterson, Johnston, Coyle (Cain), Camacho, Chirivella, McAuley (Millar), Christie-Davies, Larouci.