Topper tegen City blijft steken op 0-0

Topper tegen City blijft steken op 0-0

Liverpool FC – Man City 0-0 

Liverpool FC en Manchester City hebben gelijk gespeeld in de topper van de achtste speeldag. Hierdoor krijgen we drie leiders in de Premier League, Chelsea, City en LFC. 

Tijdens de eerste helft viel er bitter weinig te beleven op Anfield. In een gesloten topper kregen de toeschouwers geen enkel schot op doel te zien. Belangrijkste “wapenfeit’ was een blessure voor James Milner

Na een uur voetballen dan toch een eerste kans voor City, maar Riyad Mahrez trapte net naast. Het leek het begin van een leuke periode. Twee minuten later opnieuw Mahrez, dit keer recht op Alisson Becker. En aan de overkant Mohamed Salah met een zwak balletje recht op Ederson. In de 68ste minuut een tweede kans voor Salah, maar wild over. Vijf minuten later was Mahrez terug aan de beurt, Alisson veegde de lage schuiver knap uit de hoek. 

De match viel terug een beetje stil, tot vijf minuten voor tijd Virgil Van Dijck een domme fout beging en Mahrez een penalty mocht trappen. Die trapte echter hoog over. 

Liverpool: Alisson, Gomez, Lovren, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Milner (Keita), Henderson, Mane, Salah, Firmino (Sturridge).