Napoli wint verdiend van Liverpool

Napoli – Liverpool FC 1-0

Liverpool FC is tegen zijn eerste nederlaag in de Champions League dit seizoen aangelopen. Na een zwakke partij verloren de Reds met het kleinste verschil van Napoli.

De eerste helft viel er erg weinig te beleven. Napoli controleerde de match zonder echt gevaarlijk te zijn. Liverpool verloor Naby Keita al vroeg door een blessure.

Na de pauze verhoogde Napoli de druk. Liverpool kreeg het steeds lastiger. Alisson Becker moest een paar keer redding brengen en tien minuten voor tijd trapte Dries Mertens van dichtbij tegen de onderkant van de dwarsligger. Vlak voor tijd scoorde Lorenzo Insigne dan toch de verdiende 1-0.

In de andere wedstrijd in groep C haalde PSG zwaar uit tegen Rode Ster, 6-1 was het verdict. Hierdoor komt Napoli op kop met vier punten, gevolgd door PSG en LFC met drie. Rode Ster heeft één puntje.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Milner (Fabinho), Wijnaldum, Keita (Henderson), Mane (Sturridge), Salah, Firmino.