Update fitness van zes spelers

Update fitness van zes spelers

Jurgen Klopp heeft een update gegeven over de fitheid van een aantal spelers die last hebben van blessures. Roberto Firmino trainde afgelopen dagen met een bril, maar is klaar om zaterdag tegen Southampton aan de aftrap te verschijnen. Dejan Lovren staat dicht bij zijn terugkeer. Hij is nog niet 100% fit, maar zou vanaf volgende week wel kunnen meespelen. Ook voor Adam Lallana ziet het er steeds beter uit. Volgens Klopp komt hij steeds dichter bij 100% paraatheid, maar Lallana doet nog steeds revaliderende oefeningen voor zijn lies. 

Dominic Solanke is terug speelklaar nadat hij een trap kreeg bij de U23, Divock Origi heeft wel nog last van zijn knieblessure die hij opliep in dezelfde match. 

Alex Oxlade-Chamberlain wacht nog een heel lange revalidatie, maar de middenvelder kan sinds enkele dagen terug tegen een bal trappen.