U23 verliest punten tegen Spurs

U23 verliest punten tegen Spurs

Liverpool U23 – Tottenham 1-1

De U23 van Liverpool FC mocht zijn duel tegen Tottenham afwerken op Anfield, maar dat leverde geen zege op. De jonge Reds gaven een vroege voorsprong uit handen. 

Tottenham speelde bijna het hele duel met tien. In de tweede minuut kreeg Timothy Eyoma al rood na handspel. Adam Lewis knalde de strafschop over doel. Even later resulteerde de dominantie wel in een goal toen Bobby Adekanye naar binnen sneed. Met een mannetje meer bleef Liverpool de betere ploeg, maar Tottenham kwam toch snel terug op gelijke hoogte. Na rust leverde de druk geen doelpunten meer op. Doelman Alfie Whiteman speelde zich in de kijker bij de Spurs.

Liverpool U23: Kelleher, Whelan, Phillips, Johnston, Lewis, Chirivella, Christie-Davies (Coyle), Virtue, Adekanye, Jones, McAuley (Millar, 65).