Napoli krijgt er vijf om de oren van Liverpool FC

Napoli krijgt er vijf om de oren van Liverpool FC

Liverpool – Napoli 5-0 (in Dublin)

Liverpool FC blijft uitstekend presteren tijdens de voorbereiding. De Reds hadden er pas een zware trainingsstage in Frankrijk op zitten en een vlucht naar Dublin, maar dat deerde hun niet. LFC haalde opnieuw zwaar uit.

Na tien minuten stond het al 2-0. James Milner scoorde op aangeven van Sadio Mane. Even later werkte Georginio Wijnaldum de voorzet van Milner in doel. Debuterend doelman Alisson Becker had amper werk op te knappen, Liverpool speelde heel dominant. 

Slechts één wissel bij de rust, Xherdan Shaqiri kwam de rangen versterken en stuurde in de 58ste minuut een voorzet voor doel, Mohamed Salah toonde dat hij zijn neus voor goals nog steeds heeft met een heerlijke krul in de winkelhaak. Tijd voor een aantal vervangingen en de invallers toonden zich. Shaqiri stuurde Divock Origi diep. Zijn schot werd gekeerd, maar Daniel Sturridge lag op de loer om zijn goaltje mee te pikken. Met een pegel zette Alberto Moreno de 5-0 op het bord.

Liverpool: Alisson, Clyne, Gomez, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Milner, Keita, Salah, Mane, Firmino.

Invallers: Karius, Fabinho, Sturridge, Moreno, Shaqiri, Origi, Solanke, Phillips, Jones, Kelleher, Camacho, Alexander-Arnold.