Brewster en Awoniyi tekenen bij de Reds

Brewster en Awoniyi tekenen bij de Reds

Taiwo Awoniyi en Rhian Brewster hebben een nieuwe overeenkomst getekend bij Liverpool FC. De twee jonge aanvallers tekenden elk een contract voor lange duur. 

De 20-jarige Awoniyi werd de voorbije seizoenen telkens uitgeleend, vorig seizoen nog aan het Belgische Moeskroen. Hij scoorde tien keer en gaf vier assists. Awoniyi heeft geen werkvergunning en zal dus opnieuw worden uitgeleend dit seizoen. Hij hoopt eerst Nigeriaans international te worden, en dan door te breken bij LFC.

Brewster was in oktober nog topschutter op het WK U17 met acht goals. Het 18-jarig toptalent werd vorig seizoen afgeremd door blessures, maar Jurgen Klopp blijft een grote fan. Hij zou eind dit jaar terug wedstrijdfit moeten zijn en zal dan deel uitmaken van de A-kern van Liverpool FC. .