Individuele tickets 2018-2019

Individuele tickets 2018-2019

Om u toe te laten uw reis tijdig te plannen, bieden we u nu al de mogelijkheid om tickets te reserveren voor volgende wedstrijden: 
 
Liverpool F.C. – West Ham United weekend 11 en 12 augustus 2018 TBC
Liverpool F.C. – Brighton and Hove Albion weekend 25 en 26 augustus 2018 TBC
 
Voor beide wedstrijden bieden we 20 tickets aan. De eerste 20 zijn gegarandeerd van hun ticket(s). Indien de vraag groter is dan het aanbod kunnen we nog altijd anticiperen tijdens de ticketverkoop. Je zal een bevestiging per mail krijgen als je reservatie succesvol is. 
 
Individuele tickets voor andere wedstrijden tijdens de eerste helft van het seizoen (tot eind december), worden pas aangekondigd na de ticketverkoop, namelijk op 20 juli 2018. 
 
Hou er rekening mee dat de wedstrijden met TBC (= to be confirmed) nog niet vastliggen. Ze kunnen verplaatst worden naar de zondag, maandag of zelfs op een weekdag worden gespeeld. Ongeveer 6 weken voordien worden de wedstrijden vastgelegd door de F.A., Sky Sports en BT Sports.
 
Verplaatsing van de match door instanties buiten de fanclub zoals het verplaatsen van een wedstrijd, staking, weersomstandigheden is geen reden om het betaalde geld voor het ticket terug te eisen.
 
Elke persoon die een ticket bestelt dient lid te zijn van de Flemish Reds. Bestel je voor meerdere personen, dan dienen al deze personen lid te zijn. 
 
Tickets bestel je door het formulier via deze link: >> Tickets bestellen << in te vullen. 
 
Daarnaast schrijf je het exacte bedrag over op onze rekening.
 
IBAN: BE43610196901001
 
U kunt storten met de vermelding “LFC – tegenstander + uw naam”
 
De kostprijs per ticket is 110 euro waarvan 30 euro waarborg die je terugkrijgt wanneer je de LFC All Membercard (= je ticket) aangetekend terugstuurt naar volgend adres:
 
MEERT JOLIEN
P/A NV DELANGHE
ELISABETHLAAN 2
8400 OOSTENDE