Prono: Brighton voorlaatste kans

Prono: Brighton voorlaatste kans

Liverpool FC speelt zijn laatste thuismatch van het seizoen op zondag 13 mei tegen Brighton. Als de Reds winnen op de slotspeeldag eindigen ze zeker in de top vier in de Premier League. De aftrap is om 16u00. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap. Na deze match volgt dit seizoen enkel nog de finale van de Champions League.

> prono ingeven <

Het blijft razend spannend in de prono. Tegen Chelsea wist bijna iedereen dat Milner de oudste aan de aftrap was, een te gemakkelijke vraag. Slechts enkelen hadden een zege voor Chelsea opstaan. Maar de grootste verrassing waren de vijf gele kaarten in een match van Liverpool FC. Hiermee kon het verschil gemaakt worden. Toch lag alles weer dicht bijeen en krijgen we zeven dagwinnaars met zes punten. 

Bij die zeven dagwinnaars ook nummers drie en vier in de stand: Van Camp Dennis en De Cauwer Mario. Zij sluipen dichter bij nummer twee Tuyten Gino en koploper Maeremans Davy. Die laatste had geluk dat zijn tweede inzending de beste was, anders had hij nu nog amper één puntje voorsprong gehad. Maar het blijft razend spannend. Voor nummer vijf Bonte Benny moet er wel een serieus mirakel gebeuren als hij de eindzege nog in de wacht wil slepen. De rest is helemaal uitgeteld.

In de derde periode blijft het ook spannend, met dezelfde protagonisten en ongeveer dezelfde verschillen, maar hier is Tuyten Gino koploper.

> stand prono <

YNWA!