Slaapverwekkende vertoning tegen Stoke

Slaapverwekkende vertoning tegen Stoke

Liverpool FC – Stoke City 0-0

Met Stoke City kreeg Liverpool FC bezoek van de ploeg die dit seizoen het meeste tegengoals moest slikken. Liverpool heeft met Mohamed Salah de topschutter in de ploeg. De kans op een doelpuntenkermis was groot en Salah dook al snel alleen voor doelman Jack Butland, maar hij kreeg de bal niet tussen de palen. Trent Alexander-Arnold mocht als middenvelder opdraven en ook hij kwam alleen voor Butland, maar hij kreeg de bal niet goed mee. Liverpool kwam ook één keer goed weg toen het been van Peter Crouch net te kort was om een lage voorzet in een leeg doel te duwen. Danny Ings scoorde wel, maar hij stond twee centimeter buitenspel. 

Na rust viel er geen bal meer te beleven op Anfield. Stoke leek tevreden met een punt en Liverpool speelde de bal rustig rond zonder doelgevaar te creëren. De thuisploeg had wel twee keer een strafschop kunnen krijgen, zeker toen de bal tegen de arm van Erik Pieters kwam. Stoke kwam er nog één keer uit en Loris Karius was ook verslagen, maar Ryan Shawcross schoof de bal net naast doel. 

Liverpool: Karius, Alexander-Arnold (Clyne), Gomez, Van Dijk, Klavan, Moreno, Henderson, Wijnaldum, Salah, Firmino, Ings (Milner).