Prono: woensdag terugmatch halve finale CL

Prono: woensdag terugmatch halve finale CL

Woensdag speelt Liverpool opnieuw tegen AS Roma, dit keer in Rome. De Reds wonnen de heenmatch met 5-2. Winnen ze nu opnieuw of stoten ze door na een kleine nederlaag of een gelijkspel? Of kan Roma stunten? De aftrap is om 20u45, de prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Niemand had verwacht dat Liverpool niet zou winnen van Stoke. Toch haalden zeven deelnemers aan de prono nog 5/10. Trent Alexander-Arnold was de jongste aan de aftrap, voor Joe Gomez. Toch wel verrassend dat beiden speelden terwijl velen Ben Woodburn hadden gegokt. Er stonden in totaal zeven Engelsen aan de aftrap: Gomez, Alexander-Arnold, Henderson, Ings, Butland, Shawcross en Crouch. 

In de stand verandert er nauwelijks iets. Maeremans Davy blijft koploper, met een kleine voorsprong op een groepje achtervolgers. In de derde periode blijft Tuyten Gino leider. 

> stand prono <

YNWA!