U23 wint derby en blijft in titelrace

U23 wint derby en blijft in titelrace

Liverpool U23 – Everton 3-1

Voor de U18 zit de titelrace erop. Nadat enkele sterkhouders naar de U23 promoveerde, kon de erg jonge ploeg amper nog punten sprokkelen. Ook de U23 kreeg het de afgelopen maanden moeilijker nadat enkele sterkhouders werden uitgeleend en moesten hun koppositie afstaan aan Arsenal. Maar na een zege in de derby tegen Everton doet de U23 wel nog mee voor de titel. De Reds volgen op twee punten van de Gunners.

Met Danny Ward in doel en Ben Woodburn en Dominic Solanke op het veld, kregen de jonge Reds een serieuze boost. Solanke bracht LFC vanaf de stip op voorsprong. Via een owngoal werd het 2-0 en Nathaniel Phillips tikte de derde binnen. Vlak voor tijd werd het nog 3-1. 

Liverpool moet nu zijn slotmatch winnen van Chelsea en hopen dat Arsenal faalt tegen West Ham. 

Liverpool: Ward, Whelan, Johnston, Phillips, Masterson, Kane, Camacho (Millar, 84), Lewis, Solanke, Jones, Woodburn (Adekanye, 72).