Liverpool pakt zuinige zege tegen Newcastle

Liverpool pakt zuinige zege tegen Newcastle

Liverpool FC – Newcastle 2-0

Het was vanaf de aftrap al duidelijk dat Newcastle naar Anfield was gekomen om met zo klein mogelijk verschil te verliezen van Liverpool. En daar zijn de troepen van Rafael Benitez ook relatief goed in geslaagd. Door erg defensief te spelen konden ze voorkomen dat de Reds veel kansen kregen en verloren de Magpies slechts met 2-0. 

Vijf minuten voor rust brak Mohamed Salah de ban na knap voorbereidend werk van Alex Oxlade-Chamberlain. Ook na rust hetzelfde spelbeeld, met veel balbezit voor Liverpool tegen een defensief Newcastle. En na tien minuten spelen verdubbelde Sadio Mane op aangeven van Roberto Firmino de voorsprong. 

Liverpool: Karius, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Henderson, Can, Oxlade-Chamberlain, Mane, Salah, Firmino.