Prono: volgende match 24 februari tegen West Ham

Prono: volgende match 24 februari tegen West Ham

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – West Ham

zaterdag 24 februari 2018, 16u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Liverpool won met 0-5 in Porto en niemand kreeg geel. Dat was vrij extreem en zorgt dus voor lage punten. Leider Van Camp Dennis had zelfs geen enkel punt. Hierdoor wordt het terug spannend. Anderen verzamelden wel puntjes dankzij de zege en de doelpunten van Mane, Salah en Firmino. Vier deelnemers aan de prono hadden toch nog 5/10. Ook in de tweede periode wordt het terug spannender. Met nog één speeldag op het programma is De Nys Stijn nipt leider. 

> stand prono <

YNWA!