Prono: zaterdag FA Cup tegen West Brom

Prono: zaterdag FA Cup tegen West Brom

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – West Brom

zaterdag 27 januari 2018, 20u45

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Liverpool verloor verrassend van Swansea, het werd dan ook een slechte dag voor de prono. Niemand had deze nederlaag voelen aankomen. Dat Carroll als eerste zou mogen invallen, was ook een totale verrassing. Gelukkig scoorden sommigen twee punten met invaller Lallana. Swansea had amper twee schoten op doel (shots on target). Dat is bijzonder laag. De scores in de prono liggen dan ook heel laag. Drie deelnemers wisten toch 4 puntjes te vergaren: Masquelin Thomas, Gouwy Jochen en Vandenbon Roland.

> stand prono <

YNWA!