Sensationeel slot na saaie match in Burnley

Sensationeel slot na saaie match in Burnley

Burnley – Liverpool FC 1-2

Liverpol FC heeft de drie punten gepakt in Burnley na een spannende match. Voor rust viel er geen bal te beleven. Na de pauze leek Liverpool af te stevenen op een nipte zege met 0-1, tot een waanzinnige slotfase.

De match zat helemaal op slot tot Sadio Mane in de 61ste minuut plots keihard uithaalde en de bal in doel zag zoeven. Burnley kreeg nadien enkele kopkansen, maar Simon Mignolet hield zijn netten vlot schoon. Alex Oxlade-Chamberlain was dicht bij de 0-2, maar knalde tegen de hand van keeper Nick Pope.

Liverpool leek de match rustig uit te spelen, tot de 87ste minuut. Een voorzet werd verlengd en Johann Berg Gudmundsson kopte aan de tweede paal de bal binnen. Liverpool gaf niet op en zette alles op een ultieme vrije trap. Dejan Lovren kopte richting tweede paal en Ragnar Klavan dook met de bal mee in doel. Zo trokken de Reds alsnog het laken naar zich toe.

Liverpool: Mignolet, Alexander-Arnold, Klavan, Lovren, Gomez, Can, Wijnaldum, Lallana (Milner), Oxlade-Chamberlain (Matip), Mane (Firmino), Solanke.