Prono: topper in Arsenal op vrijdag!

Prono: topper in Arsenal op vrijdag!

Liverpool FC speelt zijn volgende wedstrijd op vrijdag 22 december in Arsenal. De aftrap is om 20u45. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

In Bournemouth was het hoog tijd voor een zege voor Liverpool FC. Iedereen had de Reds dan ook gewonnen gezet, maar niemand had 0-4 opstaan. De spelers waren weer heel braaf, er vielen amper twee gele kaarten. De eerste treffer was van Coutinho, dan volgden Lovren, Salah en Firmino.

Patterson Nick is de man op dreef, voor de tweede keer op drie matchen scoort hij het best (7/10). De tweede periode blijft erg spannend. Leider Descheemaecker Jakke heeft één puntje voorsprong op vier achtervolgers en ook een hele bende anderen zitten hem op de hielen. In de algemene stand blijft Van Camp Dennis aanvoerder.

> stand prono <

YNWA!